Regis Loading

Regent Industries va depune eforturi pentru a sprijini cele mai bune produse și practici în ceea ce privește sănătatea, siguranța, și conservarea a oamenilor, a animalelor, precum și biosfera generală care se poate realiza.


Politica privind produsele


Regent Industries va:

Maximiza furnizarea de produse alimentare și cosmetice, care sunt organic și / sau regional cultivate, fara cruzime și în alt mod ecologic benigne, deși elementele deja efectuate, care nu îndeplinesc aceste criterii vor continua să fie vândute.


Nu vindem produse care sunt iradiate sau conțin ingrediente iradiate.


Vindem produse care nu sunt modificate genetic sau conțin produse de inginerie genetică, cu excepția faptului că vânzările de produse modificate genetic nu trebuie să fie întrerupte dacă nu este un produs similar la un preț echivalent, care nu este modificat genetic. Produse modificate genetic pentru care există înlocuitori adecvati cum sunt descrise mai sus, se înlocuiește cât mai repede posibil, de către produsul înlocuitor. Personalul Regent Industries, în colaborare cu Comitetul de Mediu, va lucra pentru a identifica produse de substituție în cazul în care nici unul nu a fost încă identificat. În acest moment, ca produse modificate genetic sau a produselor care conțin intrări modificate genetic nu sunt etichetate ca atare, în sensul prezentei politici, produsele sunt considerate a fi modificate genetic în cazul în care conțin ingrediente neecologice, produse care sunt cunoscute a fi disponibile în comerț în forma modificata genetic, sau care sunt cunoscute a fi produse cu intrări disponibile în comerț genetic.


Evaluarea produselor se bazează pe, dar nu se limitează la următoarele criterii:


Evitarea substanțe toxice, dacă în ingredientele unui produs, proces de producție, sau utilizare și eliminare, în special (dar nu se limitează la) evitarea utilizării produselor realizate cu clor și produse petroliere.


Minimizarea produselor de unica folosinta, prin căutarea de alternative durabile și / sau alternative care au conținut reciclat.


Realizarea de ambalaje ecologice, prin evitarea produselor cu ambalaj excesivă și cu ambalaje fabricate cu clor, cerneluri toxice, sau produse petroliere și încurajarea comenzii de produse cu ambalaje reciclabile sau ambalaje cu conținut reciclat.


Reducerea consumului de energie în transport, prin căutarea de produse comparabile, cultivate pe plan local (și, după caz, produsele produse la nivel local), pentru a le înlocui pe cele cross country transportate sau din alte țări.


Evitarea testării pe animale prin încercarea de produse care nu au fost testate pe animale.


Evitarea produselor care sunt iradiate sau modificate genetic sau care conțin ingrediente modificate genetic sau iradiați.


Politica privind practicile


Politica Regent Industries va include următoarele:


În cazul în care produsele ecologice sunt disponibile la același sau la un preț mai mic și de calitate comparabile cu produsele crescute non-organic, nu vom transporta elementul non-cultivate ecologic.


Atunci când prețul și calitatea a două elemente sunt comparabile și ambele fac cererile de mediu, Regent Industries va transporta numai produsul ecologic superior.


Regent Industries va căuta să susțină membrii care doresc să evite utilizarea auto în desfășurarea activității Regent Industries.


Regent Industries va folosi produse din hârtie reciclată în birou, dar nu limitat la: hârtie pentru copiere, hârtie de calculator, plicuri, tampoane pronunțat, pliante, Monitorul Oficial, etc toate eforturile vor fi făcute pentru a utiliza produse care conțin un procent ridicat de materiale reciclate post-consumator, și care nu sunt albite cu clor.


Politica de revizuire


Această politică va fi revizuită periodic și revizuite pe baza de intrare de la toate circumscripțiile Regent Industries, pe experiența în punerea în aplicare a politicii, precum și pe informații noi și realități în schimbare de mediu.

Fabrica Regis Colaj